Banja Koviljača

Banja Koviljača, bogata termalnim izvorima u blizini hladne i brze Drine. Zbog mirisa vode pune sumpora,  ova banja koja je nekada u narodu nosila ime „smrdan“ banja, danas je jedno prilično atraktivno i moderno lečilište.

Velnes centar “Kovilje“  namenjen je i pacijentima na lečenju i gostima koji žele da sebi priušte predah od naporne svakodnevnice. Svi tretmani se rade pod stručnim nadzorom lekara i terapeuta. Najbolje što možete ovde da dobijete jesu preventivni programi: kraljevska biserna kada, raznovrsne masaže, aroma i peloidno pakovanjovanje, saune, đakuzi, fitnes, otvoren i zatvoren bazen. Ako sve to probate, kući ćete se vratiti preporođeni

Okolina banje bogata je istorijskim nasleđem, gde se posebno ističu brojna utvrđenja (Kosanin, Trojanov i Koviljkin grad, Gradac, Lešnica), manastir Tronoša, rodna kuća Vuka Karadžića  u selu Tršić, etno-park Tršić, spomenici na Gučevu i Ceru iz I svetskog rata…

Indikacije: reumatizam, diskus hernija, degenerativne promene zglobova i kičmene moždine, postraumatska stanja ekstremiteta, kožna oboljenja.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju – Banja Koviljača raspolaže sa 416 postelja u luksuznim apartmanima, jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama koje su opremljene na nivou hotela B kategorije.

U vili „ Dalmacija “ gostima su na raspolaganju svetle, prijatne i udobne sobe, kao i luksuzno opremljeni apartmani sa terasama i balkonima. Sve sobe imaju internu i satelitsku televiziju, kao i telefone. Objekat je sistemom toplih veza povezan sa ostalim objektima ove ustanove.

[g-gallery gid=”4942″ random=”0″ watermark=”0″]

[wpfilebase tag=file id=11 tpl=filebrowser /]