Barselona

Barselona je glavni grad pokrajine Katalonije. Glavne gradske atrakcije koje ne smete propustiti su: La Rambla – jedan od glavnih gradskih bulevara. Odmah pored Ramble nalazi se najživopisnija pijaca Mercat de la Boqueria i Gotička četvrt. Južno odatle nalazi se čuveni Miroov mozaik infiltriran u trotoar, obeležen diskretnom emajliranom pločicom sa umetnikovim potpisom. Sledi sektor La Ramble koji obeležava njen ponos Grand Teatre del Liceu, čuvena operska kuda koja datira iz 19.veka. La Rambla se završava visokim spomenikom posvećen jednom od svakako najpoznatijih španaca – Kolumbu, Monument to Columbus. Možete se popeti na spomenik liftom i sagledati Barselonu iz sasvim druge perspektive. Najposećeniji muzej grada je Pikasov. Simbol grada je čuvena Sagrada Familia koja predstavlja najpoznatije delo umetnika Gaudija koji je ujedno arhitekta sa najvećim uticajem. Sagradio je čuvene vile La Pedrera i Casa Mila kao i jedan od najlepših parkova – Park Guelj. Nacionalna palata u kome je smešten Nacionalni muzej Katalonije sa impresivnom postavkom romaničke umetnosti. Odatle se proteže čitav niz terasa koje dovode do fontana, od kojih je najveća i najpoznatija La Font Magica, koja oživi uz magično osvetljenje i muzičke nastupe.

Ponuđeni hoteli se rade individualno, po želji naših klijenata. Možemo da Vam iskreiramo kompletno putovanje, avio kartu, hotel, transfere, kao i putno osiguranje. Ukoliko biste želeli neki drugi hotel koji nije na listi ili želite da Vam damo ponudu, kontaktirajte nas putem telefona 063/8189-779 ili putem e-maila na: office@mikrostar.rs

PROGRAM PUTOVANJA (individualni polasci po izboru putnika)
Prvi dan – BEOGRAD–BARSELONA             Dolazak na aerodrom Beograd dva sata pre poletanja i let za Barselonu.
Smeštaj i boravak u hotelu prema izboru željenih dana.
Poslednji dan BARSELONA – BEOGRAD     Čekiranje na let za Beograd.

CENA AVIO KARTE SA SVIM TAKSAMA IZNOSI od 219 €.

Hoteli u kojima najčešće odsedaju naši klijenti:

1. Hotel Santa Marta 2*
www.hotelsantamarta.es
Nalazi na samo 100 metara od modne oblasti Born u Barseloni i železničke stanice Franka. Stanica metroa Barseloneta je na oko 200 metara. Gotička četvrt je na oko 500 metara.

2. Hotel Rialto 3*
www.hotel-rialto.com
Smešten je pored čuvenog šetališta Las Ramblas. Pijaca Bokerija i čuvena katedrala su udaljene 400 m, stanica metroa Liceu je udaljena svega 300 metara, a do Trga Katalonija peške se stiže za 10 minuta.

3. Hotel Hcc Taber 3*
www.hcchotels.com/hcc-taber/
Smešten u centru Barselone, nalazi se na 8 minuta hoda od Trga Katalonije. Do šetališta Las Ramblas stiže se za 10 minuta, a Gaudijeve građevine Kasa Batljo i La Pedrera nalaze se na samo 10 minuta hoda.

4. Hotel Andante 3*
www.andantehotel.com
Nalazi na centralnoj lokaciji, 350 m od ulice La Rambla i stanice metroa Drasanes.

5. Hotel 54 Barceloneta 3*
www.hotel54barceloneta.es
Nalazi na samo 3 minuta šetnje od plaže Barselonete. Možete se prošetati u atraktivnoj četvrti Born, a stanica metroa Barseloneta je na 7 minuta šetnje.

6. Hotel Duquesa de Cardona 4*
www.hduquesadecardona.com
Nalazi se u Gotskoj četvrti, na 600 m od šetališta La Rambla i preko puta marine. Čuvena katedrala Sagrada Familija udaljena je 2,5 km, a do stanice metroa Barseloneta ima svega 300 m. Tržni centar Maremagnum i akvarijum udaljeni su 500 m od hotela.

7. Eurostars Grand Marina Hotel GL 5*
www.grandmarinahotel.com
Nalazi se u okviru Svetskog trgovačkog centra, sa pogled na luku u Barseloni. Udaljen je 5 minuta hoda od šetališta Las Ramblas a stanica metroa Drasanes, koja nudi veze sa ostatkom grada, udaljena je svega 500 metara od hotela.

8. W Barcelona 5*
www.w-barcelona.com
Izgrađen je u obliku jedra, nalazi se pored plaže Barseloneta i na samo par koraka od Sjudad Velje, atraktivne četvrti Born i šetališta Las Ramblas. U blizini hotela se nalazi i tržni centar Maremagnum i akvarijum.

Napomena:
Cena hotela zavisi od perioda boravka. Za više informacija, kontaktirajte agenciju.