Bogutovačka banja

U centralnom delu Srbije na 23 kilometara od Kraljeva nalazi se Bogutovačka banja. Banja ima umereno-kontinetalnu klimu i nalazi se na 520 metara nadmorske visine, i smeštena je na šumovitim ograncima planine Troglav sa nezagadjenom životnom sredinom i lekovitom mineralnom vodom temperature 25′- 27′ C. Poznatija kao “Neuro Banja” svoje epitete o “čudotvornoj lekovitosti”, “raju za živce “, “izvoru novog života, za relativno kratko vreme svoga postojanja Bogutovačka banja je stekla zahvaljujući delotvornoj mineralnoj vodi, izvanrednoj klimi bez magle, mešanja vazdušnih struja i naglih promena pritiska.

Indikacije: neuropsihijatrijska oboljenja (psihoneuroza, migrena, neuralgija, multiple skleroza, neurotični sindrom, labilnost vegetativnog nervnog sistema), funkcionalna oboljenja srca i krvnih sudova (povišeni krvni pritisak, nervoza srca, nepravilan rad srca vezan na nervnu razdržljivost, tahikardija, oboljenja perifernih krvnih sudova), pojedina reumatska oboljenja (degenerativni i vanzglobni reumatizam); pojedina oboljenja organa za varenje (spazam jednjaka, gastralgije i dr.).

HOTEL MINERAL 2*

Hotel „Mineral“ sa 100 dvokrevetnih soba i 4 apartmana i ukupno 208 ležaja,sa lekarskim ordinacijama kadama i bazenima ima zaokruženu zdravstvenu celinu, što omogudava da preko cele godine prima pacijente na lecenje, odmor i rekreaciju.

Cene u RSD

Tip sobe/Usluga

Pun pansion

BO dan

1/2 (kao jednokrevetna)

2.250

2.550

1/2 (po osobi)

1.750

2.050

A/1 (za jednu osobu)

3.150

3.450

A/2 (za dve osobe)

2.650

2.950

 Cena pansiona obuhvata:

  • Smeštaj u odgovarajućoj sobi, svaka soba TWC, telefon
  • Ishranu – pun pansion/ doručak-kontinentalni, ručak –večera meni ( klasično usluživanje),
  • Korišćenje bazena

Cena BO dana obuhvata: Usluge pansiona + medicinske usluge po preporuci lekara

Cena ne obuhvata: Boravišna taksu 50,00 dinara dnevno, osiguranje 10,00 dinara dnevno ( plaća se samo za  usluge pansiona)

Cene pansiona za decu:

  • Deca do 4 godine ako ne koriste poseban ležaj i zaseban obrok ne plaćaju pansion
  • Deca do 10 godina ako koriste zajednički ležaj i pola obroka plaćaju 50% od cene
  • Deca do 10 godina ako koriste poseban ležaj i ceo obrok plaćaju 75% od  cene
  • Pansion za trede dete u porodici je besplatan

 

NAPOMENA:

  • Polupansion je za 10 % nizi od cene pansiona;
  • Pansion kraci od 3 dana uvecava se do 20%.