Aktivan odmor na Dunavu – All inclusive

8 dana / 7 noćenja (nedelja – nedelja) – 299 € all inclusive
6 dana / 5 noćenja (nedelja – petak) – 219 € all inclusive

Dvoje dece do 10 godina – gratis (u pratnji dve odrasle osobe)
Aranžman važi u periodu 5.7-21.8.2020.

Uključeno u cenu: smeštaj u hotelu Aquastar Danube 4*, sa uslugom “all inclusive”. Korišćenje sadržaja Spa & Wellness centra: unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena, saune, soba za fitnes, relaks sobe, wi – fi internet, parking, ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu, odbojka na plaži, animacija za decu, voda u sobi, sef, parking, boravišna taksa i osiguranje gosta u hotelu, izleti tokom boravka:
1) krstarenje Dunavom (1,5 sat);
2) Rimska tura: Arheološki muzej, Rimska Diana, HE Đerdap i ostaci Trajanovog mosta
Uključeni obroci: doručak, ručak, večera (bife – švedski sto*); Snek – kroasani i peciva 11h-12h; Užina 16h-18h (kafa, čaj, sladoled). U slučaju da u hotelu boravi manji broj osoba, služi se set meni.
Uključeno piće: točeno pivo, vino i sokovi (08-22h)
Uslovi za decu: Dvoje dece do 10 godina gratis u pratnji dve odrasle osobe. Deca od 10-12 popust 50%, preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana.
Barovi i restorani: Pleasure Point Bar 10-18h, Pool bar 10-20h, Loby bar 10-22h. Glavni obroci se služe u restoranu Imperator.
Nije uključeno u cenu: Sva uvozna i flaširana pića, ceđeni sokovi, instant kafe; room service; minibar; razne vrste masaža; sportovi na vodi, frizer, pranje veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax i fotokopiranje.
Napomene: Treća odrasla osoba u trokrevetnoj sobi plaća punu cenu. Doplata za jednokrevetnu sobu 15 € dnevno. U svim sobama nije dozvoljeno pušenje i držanje kućnih ljubimaca.