Lukovska banja

Po mnogo čemu jedinstvena u Srbiji, Lukovska banja, smeštena je na visini od 671m među šumama Kopaonika. Ne samo da raspolaže sa 37 termomineralnih izvora, već je i banja sa najvećom nadmorskom visinom u našoj zemlji, što je čini vrlo pogodnom za oporavak i odmor.

Banja poseduje sportski halu, otvorene terene i staze zdravlja. Posetioci bi trebali da iskoriste, pored lekovitog vazduha i vode, i priliku da obiđu selo Štavu i tamošnju crkvu Sv. Mine, zatim crkvu Sv. Đorđa, ali i Đavolju Varoš…

Indikacije: zapaljenski i degenerativni reumatizam, giht, osteoporoza, stanja nakom preloma kostiju i ginekološka oboljenja.

Hotel Kopaonik (izgrađen 2000. godine) i raspolaže sa 51 sobom. U prizemlju hotela se nalazi medicinski blok i topla veza sa bazenom sa termalnom vodom. U sklopu hotela se nalaze restoran i Kafe bar sa Wireless Internetom.

Udobne dvokrevetne ili trokrevetne sobe su opremljene klasičnim ili francuskim ležajevima. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, wireless Internet konekcijom, telefonom, terasom (sem potkrovlja).

Hotel Jelak (izgrađen 2009. godine) i raspolaže sa 64 soba u delu Jelak A i 20 soba u delu Jelak B. U prizemlju hotela se nalazi đakuzi bazen sa termalnom vodom, sauna, sala za sastanke, restoran, kafe-bar sa Wireless Internetom, prodavnica; dok se medicisko-terapeutski blok nalazi na prvom spratu. Ispred hotela se nalaze dva bazena sa toplom vodom i mlaznicama, letnja bašta, parking.

Udobne jednokrevetne i dvokrevetne su opremljene klasičnim ili francuskim ležajevima. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, telefonom, wireless Internet konekcijom, terasom.

 Cene su date u RSD

Hoteli “Kopaonik” i “Jelak”

Bolnički Dan – Osnovni

Bolnički Dan – Kompletan

Jun

2.900

3.900

Jul-Septembar

3.000

4.000

BOLNIČKI DAN – OSNOVNI PODRAZUMEVA:

 • pansion
 • lekarske preglede
 • korišćenje bazena sa lekovitom vodom i teretane.

BOLNIČKI DAN – KOMPLETAN PODRAZUMEVA:

 • pansion
 • lekarske preglede
 • kupanje u lekovitoj vodi u kadi (hidroterapija), elektroterapiju, blatnu terapiju, podvodnu masažu (ili bisernu kupku), manuelnu masažu i korišćenje bazena sa lekovitom vodom.

NAPOMENA:

 • Polupansion se umanjuje za 300,00 dinara.
 • Doplata za jednokrevetnu sobu se vrši po redovnom cenovniku.
 • Boravišna taksa je uračunata u cenu BO dana. Osiguranje se dodatno naplaćuje 10,00 dinara po osobi dnevno.
 • Za decu (3-10 god.) ako koriste poseban ležaj plaća se 70% cene pansiona, za zajednički ležaj 50% cene pansiona.
 • BO dan podrazumeva boravak na 3 i više dana.

U cenu BO dana nisu uračunati: Magnetna terapija, manuelna masaža celog tela i kupanje u kupatilu “Šljivak”.

U slučaju rasta cena na malo više od 10% zadržavamo pravo korekcije cena. Za uplaćene iznose garantujemo odgovarajući broj pansiona.