LUX Grand Gaube 5*

Položaj: U lepom zalivu na severoistoku ostrva, aerodrom Mahébourg udaljen oko 80 km.

Sadržaj: Hotel ima restorane internacionalnih kuhinja „Ginkgo“ kao i 3 À-la carte-Restorana „La Bastide“ sa mediteranskom kuhinjom, „Abalone“ sa morskim  plodovima,  i „Karma  House“  sa  azijskim  specijalitetima. Specijaliteti sa roštilja u baru na plaži „Banyan Bar & Grill” . Resort ima lounge, pool bar, 3 bazena, od toga jedan u spa centu, ležaljke, suncobrani, peškiri na bazenu i plaži, frizerski salon, bioskop, prodavnice, radnje i besplatan WLAN internet.

Sobe: Ukupno 197. Vila Superior: oko 43 m² (22) (kategorija 4+), inspirisan elementima metala, komforno uređene sa delom za sedenje, kupatilo, WC, fen, ba- de mantil, papuče, TV, radio, telefon, besplatan WLAN internet, mini bar, aparat za kafu/čaj, klima uređaj, sef, balkon/ terasa, ka morskoj strani. Ocean Superior: oko 43 m² (104), kao Superior, nešto prostranije, sa pogledom na more. Deluxe: oko 52 m² (46), kao Superior, prostranije i inspirisane elementom voda. Junior Suite: oko 70 m² (kat 5*) (23), kao Superior, inspirisani drvetom kao elementom, i dodatno imaju veće kupatilo, đakuzi i DVD uređaj. Na drugom spratu sa balkonom.

Sport & Fitness: Uključeno: surfovanje na vetru, skijanje na vodi, mini jedrenje,  snorkling, kajak, yoga, fitnes centar, odbojka, boćanje, stoni tenis, 4 teniska terena sa reflektorima. Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini, vožnje  katamaranom,  iznajmljivanje bicikala, oprema za tenis i golf. Deca: Top popusti za decu: 1 dete do 17 godina besplatno u sobi sa roditeljima. Prednost za porodice: deca su smeštena u odvojenim sobama i dobijaju popust od 10 %. Klub za decu: mini klub za decu od 3 do 11 god. sa čuvanjem, otvoren svakog dana od 9- 22 Uhr. U ponudi je poseban meni za ručak tj. večeru za decu.

Beauty & Wellness: Prelepi “LUX” spa centar, kombinacija Thalasso i Spa. Uključeno: sauna, jacuzzi i hamam. Uz doplatu: masaže i tretmani lepote.

Usluga: bogati doručak i večera na bazi švedskog stola ili menija u „Ginkgo“ uključeno. Za bukirani All inclusive dodatno podnevni meni ili A-la-carte u restoranu.