Stamatiadis Sani cape Villas 4*, Sani

4 kuće, izgrađene 1998 godine (A Mala i A Velika vila) u modernom stilu , kuće izgrađene 1987-99 u modernom ili klasičnom stilu (B Mala i B Velika vila), sve su klimatizovane i imaju bašte.

A Mala vila: (za 2-4 osoba). Svaka vila se sastoji od odvojene spavaće sobe (jedna od njih u potkrovlju), salon i kuhinja. Sve imaju tuš / WC, telefon, stereo, satelitska TV, pegla, fen za kosu, vakuum kamin. Kuhinja je potpuno opremljena frižiderom, tosterom, aparat za kafu, mikrotalasna peć, električni šporet.

A Velika vila: (za 2-6 osoba). Ista oprema kao i kod male vile i dodatno 50 kvadratnih metara podruma, sa udobnom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, tuš / WC.

B Mala vila: (za 2-4 osoba). Udaljena 50 m od zajedničkog bazena koji koristi 15 vila za plivanje. Svaka vila sastoji se od dve spavaće sobe (jedna od njih u otvorenom potkrovlju), salon i kuhinja. Sve imaju tuš / WC, telefon, stereo, satelitska TV, pegla, fen za kosu, vakuum kamin. Kuhinja je potpuno opremljena  frižiderom, tosterom, aparatom za kafu, mikrotalasna peć, električni šporet.

B Velika vila: (za 2-6 osoba). Udaljena 50 m od zajedničkog bazena koje koristi 15 vila za plivanje. Svaka vila sastoji se od 2 odvojene spavaće sobe u prizemlju i 1 spavaća soba na otvorenom tavanu, salon i kuhinja. Sve imaju kupatilo / WC, telefon, stereo, peglu, satelitsku TV, fen za kosu, vakuum kamin. Kuhinja je potpuno opremljena frižiderom, tosterom, aparatom za kafu, mikrotalasna peć, električni šporet.

Servis čišćenja je svaka 2 dana van sezone i u srednjoj sezoni i svakodnevno u punoj sezoni i Super punoj sezoni.