Beč

Beč je glavni glad i jedna od saveznih država Austrije. Grad se nalazi na najistočnijem delu Austrije i vodi važnu ulogu u povezivanju zapadne Evrope sa Balkanom. Osim veoma zanimljive istorije koja ide unazad 4 milenijuma, Beč poseduje izvanredne bisere kulture i umetnosti. Bivše carsko letnje prebivalište, Schönbrunn Palata privlači veliki broj turista svake godine zbog svojih savršenih bašta, Gloriette spomenika, kuće palmi, i zološkog vrta. Barokna palata Belvedere je danas Austrijska galerija sa najvećom kolekcijom radova Klimta, i Kokoschka, kao i Schiele. Glavna znamenitost Beča je gotska katedrala Stephansdom, gigantski točak u Prateru, i Španska jahačka škola sa čuvenim Lipizzaner konjima. U neposrednoj blizini državne Opere možete naći pravu tropsku oazu-Tropska Kuća Leptira koja radi tokom cele godine. Tamo se možete diviti preko 400 slobodnih leptira, tropskim biljkama, pa čak i vodopadima. Beč je svetski poznat po mnogim velikim kompozitorima koji su stvarali i živeli u njemu. Među njima su Strauß, Mozart, Beethoven, i Haydn. Bečka filharmonija kao i hor Bečkih dečaka su danas jako cenjeni. Grad poseduje staru kulturu kafića, rustičnih taverni s odličnim vinima. Beč ima mnogo zelene površine i rekreativnih mesta uključujući Wienerwald, Prater, i Dunavsko ostrvo koja ga čine veoma interesantnim za posetu.

Ponuđeni hoteli se rade individualno, po želji naših klijenata. Možemo da Vam iskreiramo kompletno putovanje, avio kartu, hotel, transfere, kao i putno osiguranje. Ukoliko biste želeli neki drugi hotel koji nije na listi ili želite da Vam damo ponudu, kontaktirajte nas putem telefona 063/8189-779 ili putem e-maila na: office@mikrostar.rs

PROGRAM PUTOVANJA (individualni polasci po izboru putnika)

Prvi dan – BEOGRAD–BEČ             Dolazak na aerodrom Beograd dva sata pre poletanja i let za Beč.
Smeštaj i boravak u hotelu prema izboru željenih dana.
Poslednji dan BEČ – BEOGRAD     Čekiranje na let za Beograd.

CENA AVIO KARTE SA SVIM TAKSAMA IZNOSI od 109 €.

Hoteli u kojima najčešće odsedaju naši klijenti:

1. Boutique hotel Donauwalzer 3*
Hotel je u porodičnom vlasništvu, u blizini stanice metroa u ulici Alser (linija U6) i na 15 min. hoda od Bulevara Ring, Gradske većnice i Zavetne crkve.

2. Savoy Garni 3*
Smešten na samo 10 min. hoda od Bulevara Ring i na par koraka od Muzejskog kvarta, Ulice Marijahilferštrase (najveće ulice za kupovinu u Beču) i stanice metroa Nojbaugase (linija U3). 

3. Zipster 3*
Hotel se nalazi u zgradi uređenoj u stilu secesije, u četvrti Jozefštat. Udaljen je samo 100 m od Gradske većnice u Beču i stanice metroa Rathaus (linija U2).

4. Enziana hotel Vienna 4*
Hotel je udaljen na oko 5 min. hoda od Palate Belvedere i na samo 5 min. vožnje tramvajem od čuvenog bečkog Bulevara Ring.

5. Austria Trend Hotel Europa Wien 4*
Smešten je u trgovačkoj ulici Kerntnerštrase, na samo 5 min.hoda od Katedrale Sv. Štefana i Bečke Opere.

6. Das Tigra 4*,
Hotel je u porodičnom vlasništvu, smešten u tihoj ulici u centru Beča, na svega 10 min. hoda od Katedrale Sv. Štefana.

7. Wandl 4*
Smešten je u srcu Beča, na samo 200 m od Katedrale Sv. Štefana. a udaljen je 250 m od trgovačke ulice Kerntnerštrase.

8. Graben 4*
Smešten je u istorijskom centru Beča, u mirnom delu a u blizini elegantne ulice za kupovinu Graben. Udaljen je 2 min. hoda od katedrala Sv. Štefana a blizu je i stanica metroa na Trgu Štefansplac.

9. DO&CO Hotel Vienna 5*
Elegantan hotel smešten je u jedinstvenoj Has-Haus zgradi u samom srcu Beča, preko puta Katedrale Sv. Štefana.

Napomena:
Cene hotela nisu iskazane jer zavise od perioda putovanja. Za više informacija, kontaktirajte agenciju.