Budimpešta

Budimpeštu, glavni grad Mađarske, čine dva grada Budim i Pešta koje spaja Lančani Most. Ovaj grad ima očaravajuću arhitekturu, mostove, i termalne banje. Možete izabrati između kupatila iz doba Turaka, Secesije, kao i modernih. Mađarska kuhinja ima mnogo toga da ponudi. Za sebe kažu da su među tri glavne svetske kuhinje: Francuske, Kineske i njihove. Podrazumeva se da bi valjalo obići neke tradicionalne restorane sa živom muzikom kako bi zbilja osetili čari ovog grada. Obavezne atrakcije su Parlament, Kraljevska palata, Dunav i njegovi mostovi, Halaszbastya, Bazilika Svetog Stefana, i Trg Heroja. Dobar izbor za odmor i opuštanje sa porodicom je Margaret ostrvo (Margitsziget). Zovu ga i Zeleni dragulj Budimpešte. Park ima nešto za svakoga od romantičnih stazica, srednjovekovnih ruševina, igrališta, bazena, zološkog vrta, i još mnogo toga.

Ponuđeni hoteli se rade individualno, po želji naših klijenata. Možemo da Vam iskreiramo kompletno putovanje, kombi prevoz koji kreće sa Vaše kućne adrese, hotel, kao i putno osiguranje. Ukoliko biste želeli neki drugi hotel koji nije na listi ili želite da Vam damo ponudu, kontaktirajte nas putem telefona 063/8189-779 ili putem e-maila na: office@mikrostar.rs

PROGRAM PUTOVANJA (individualni polasci po izboru putnika)

Prvi dan – BEOGRAD–BUDIMPEŠTA             Polazak kombijem iz Beograda. Dolazak i smeštaj u hotelu prema izboru željenih dana.
Poslednji dan BUDIMPEŠTA – BEOGRAD     Povratak za Beograd.

CENA KOMBI PREVOZA U OBA PRAVCA IZNOSI 80 €.
(polasci su svakodnevni i to u više termina)

Hoteli u kojima najčešće odsedaju naši klijenti:

1.  Erzsebet City Center 3*
Nalazi se u pešačkoj ulici punoj kafića i barova, par koraka od trgovačke Ulice Vaci i Centralne pijace. Stanica metroa Ferencijek tere nalazi se na 200 m od hotela. 

2. Promenade City Hotel 3*
Nalazi u samom centru Budimpešte, u pešačkoj ulici Vaci. Udaljen je 10 min. hoda od poznate ulice Andraši, koja je pod zaštitom UNESCO-a. Ferenciek tere i stanica metroa Vorošmarti se nalaze na svega 300 m od hotela.

3. Cosmo City 3*
Smešten je u centru Budimpešte, na 200 metara od Velike zatvorene pijace i stanice metroa Fevam ter, na liniji M4.

4. La Prima Fashion Hotel Budapest 4*
Smešten je u srcu Budimpešte, u pešačkoj i trgovačkoj Ulici Vaci, šetalište pored Dunava je udaljeno 200 m, a Lančani most 900 m. Najbliža stanica metroa (na liniji M3) je udaljena 300 m.

5. Mercure Budapest City Center 4*
Hotel se nalazi u čuvenoj Ulici Vaci u srcu Budimpešte. Velika sinagoga i Trg Deaka Ferenca, gde se ukrštaju 3 linije metroa, udaljeni su 5 min. hoda.

6. Budapest Marriott Hotel 5*
Smešten na odličnoj lokaciji u centru Budimpešte. Jedini hotel koji nudi prelepi pogled na Dunav iz svih soba.

7. InterContinental Budapest 5*
Smešten je na izvanrednoj lokaciji, na obali Dunava pored Lančanog mosta. Od hotela do svih najvažnijih znamenitosti može se lako stići pešice. Trgovačka ulica Vaci, Centralna tržnica i termalna kupatila Gelert takođe se nalaze u blizini. Tramvaji staju ispred samog hotela.

Napomena:
Cene hotela nisu iskazane jer zavise od perioda putovanja. Za više informacija, kontaktirajte agenciju.