Hotel Toplice 4*/3*

Zašto izabrati hotel Toplice? Jer deca obožavaju bazene! Zbog povezanosti hotela sa zimskom Termalnom rivijerom i neposredne blizine letnje Termalne rivijere, hotel Toplice je izvrstan izbor za porodice i ljubitelje aktivnog odmora.

Pod jednim krovom, putevi vas vode do vodenih doživljaja na zimskoj Termalnoj rivijeri sa Sauna parkom, koji u hladnijim mesecima nude dašak leta, i do tajlandskih masaža, kao i aktivnosti u Sportskom centru.

Restoran, u kojem uživate u samouslužnim doručcima i večerama, povezan je sa atraktivnom tropskom baštom. Deca rado posećuju dečiji kutak sa vodenom animacijom.

Animatori se brinu da je vaš odmor pun nezaboravnih doživljaja. Celodnevna animacija namenjena je svim starosnim dobima. Deca nestrpljivo očekuju večeri u društvu animatora, dok vi, za to vreme, možete uživati u ugodnom razgovoru uz biranu vinsku ponudu.

Višenamenska dvorana je deo sportske ponude, a zbog veličine primerena je i za izvođenje većih poslovnih i društvenih događanja.

Vezni hodnik s hotelom Čatež, omogućava neposredan pristup relaksacijskim programima u Spa & wellness centru i ponudi savremenog Zdravstvenog centra.

Kada padne noć, zaigrajte u ritmu muzike u Tropskoj bašti. Nazdravite koktelom u Pubu Cabana Cafe. Samo korak dalje, možete potražiti sreću u Salonu za igranje Casino Lido Terme Čatež.