Hunguest Hotel Forras 4* superior, Segedin

Iz Beograda do Segedina autoputem možete stići samo za dva i po sata. Potpuno obnovljeni i novim uslugama obogaćeni Hunguest Hotel Forrás 4* superior Banjski i Velnes Hotel Segedin čekaju svoje Goste koje se žele odmarati u mediteranskoj okolini na obali reke Tise, samo 10 minuta od centra grada. Hotel je povezan sa kupališnim kompleksom Napfényfürdő Aquapolis Szeged  zatvorenim hodnikom.

Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis, sa najdužim toboganima u Evropi funkcioniše i očekuje svoje goste u toku cele godine. Komplex bazena se prostire na 4400 m2 i u okviru kompleksa za:

  • lečenje (lekovita voda)
  • relaksaciju (Tihi wellness)
  • regeneraciju (masaže, saune)
  • zabavu (tobogani i bazeni)
  • svaki uzrast će naći odgovarajući vid odmora i uživanja.

U klimatizovanom hotelu sa 196 soba, nalaze se  prostrane dvokrevetne sobe sa mogučnošću pmoćnih kreveta,  povezame, porodične sobe, sobe podesnih za prijem gostiju sa invaliditetom. Takođe imamo: apartmane i luksuzne apartmane, od kojih su neki opremljeni sa đakuzijemi/ili sa kaminom.

Za veće događaje gosti mogu koristiti obnovljeni restoran prijemnog kapaciteta 400 osoba, lobi bar, konferencijske dvorane (kapaciteta 450, 150, 100, 80 i 50 osoba), sekcijske dvorane, odnosno u Segedinu jedinstvena bašta hotela podesni su za zaključivanje visokostandardnih programa i baštenskih priredbi.

Za one koji žele isključivanje očekuje centar za kuglanje sa četiri staze sa šankom za piće, bilijarski salon, Xbox soba i dečja soba za igranje. Ljubitelji sporta mogu uživati sportske prenose preko ogromnog projektora u holu. Damama i gospodi željnih ulepšanja u Židro Salonu su na raspolaganju frizerske, kozmetičke usluge, solarijum, zatim usluge
manikira i pedikira.