Krstarenja

Krstarenje je avantura kombinovana sa izuzetnim konforom, trenucima privatnosti, druženjem sa prijateljima i ljubavlju porodice. Na krstarenju vreme stane, a dani su ispunjeni raznim mogućnostima za proslavu važnih događaja u vašem životu.

Krstarenja uvek prevazilaze vaša očekivanja i snove, koji vas prate širom sveta, a Costa Cruise je kraljica krstarenja. Raznovrsnost usluga i ponuda koje su vam na raspolaganju, topla dobrodošlica, upoznavanje novih kultura, pružaju vam predivna iskustva sadržana u samo jednom odmoru, oslobođenom svih briga.

Costa Cruises

Costa krstarenja su najveća italijanska brodska kompanija, sa sedištem u Djenovi. Brodovi Costa Cruises plove pod italijanskom zastavom i obuhvataju ture po Atlanskom okeanu, Karibima, Crvenom moru, istočnom i zapadnom Mediteranu, Dalekom istoku, Indijskom okeanu, Pacifiku, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Severnoj i Južnoj Americi, Severnoj Evropi.

Costa Crociere S.p.A je deo Carnival Corporation & plc, svetskog lidera u industriji krstarenja i član je prestižne Global Cruise Lines. Raspolaže sa ukupno 14 brodova u službi, svaki sa svojim prepoznatljivim karakteristikama i jedinstvenim stilom. Svaki od Costa cruises brodova je tako dizajniran da kombinuje komfor, zabavu i zadovoljstvo u nepogrešivom italijanskom stilu.