Prag

Prag ili Zlatni Prag je glavni grad Češke i spada pod najočuvanije gradove u Evropi i zato je pod zaštitom Uneska. Praški dvorac se nalazi na vrhu brda na obali reke Vltave. Jedna od atrakcija ovog dvorca je i Sveti Vitus katedrala. Možete se popeti na najvišu tačku dvorca i sa njega videti panormu grada. Nedaleko odatle je i Lobkowicz Palata. Veliki hit među posetiocima je Žižkov toranj gde sa 8mog sprata možete imati izvanredan pogled na grad. Muzej dekorativne umetnosti Umeleckoprumyslove je izgrađen 1897 i sam po sebi je delo umetnosti sa svojim bogato ukrašenim hodnicima, sa vitraž-brušenim staklom na prozorima. Prošetajte po legendarnom Čarlsovom mostu iz 14 veka. Čarlsov most ili Kameni most je bio važna konekcija između Praškog dvorca i Starog grada i kao ruta za trgovinu istoka i zapada. Astronomski sat iz srednjeg veka je treći najstariji sat na svetu koji i dalje funkcioniše. Vyšehrad je tvrđava iz 10 veka smeštena u sklopu Basilike Svetog Petra i Svetog Pavla.

Ponuđeni hoteli se rade individualno, po želji naših klijenata. Možemo da Vam iskreiramo kompletno putovanje, avio kartu, hotel, transfere, kao i putno osiguranje. Ukoliko biste želeli neki drugi hotel koji nije na listi ili želite da Vam damo ponudu, kontaktirajte nas putem telefona 063/8189-779 ili putem e-maila na: office@mikrostar.rs

PROGRAM PUTOVANJA (individualni polasci po izboru putnika)

Prvi dan – BEOGRAD–PRAG             Dolazak na aerodrom Beograd dva sata pre poletanja i let za Prag.
Smeštaj i boravak u hotelu prema izboru željenih dana.
Poslednji dan PRAG – BEOGRAD     Čekiranje na let za Beograd.

CENA AVIO KARTE SA SVIM TAKSAMA IZNOSI od 169 €.

Hoteli u kojima najčešće odsedaju naši klijenti:

1. Atlantic Hotel 3*
Nalazi se u starogradskom delu Praga, na 10 min hoda od Trga Starometske namjesti i na 100 m od Trga Namesti Republiki i stanice metroa. U blizini se nelazi Gradska skupština i popularna praška trgovačka ulica Na Prikope. Za par min pešice stići ćete i do Karlovog mosta.

2. Best Western Plus Hotel Meteor
Smešten je u starom zdanju u centru Praga, udaljen je 200 m od Barutne kule i stanice metroa Namesti Republiki. U blizini hotela se nalazi  Gradska skupština i tržni centar Paladijum.

3. Perla Hotel 4*
Nalazi se u centru Praga, na samo par koraka od Trga Sv. Vaclava i Trga Staromestske namjesti. Stanica metroa Mustek nalazi se na samo 100 m, a do Karlovog mosta može se stići pešice za 10 minuta.

4. Majestic Plaza 4*
Smešten je u samom srcu Praga, na svega 300 m od čuvenog Trga Sv. Vaclava. 

5. Paris Prague 5*
Smešten je preko puta Gradske kuće i udaljen je 100 m od praške Barutne kule. Trg Staromestske namjesti u Pragu udaljen je 500 metara, a stanica metroa Namesti Republiki nalazi se na samo 50 metara od hotela. 

Napomena:
Cene hotela nisu iskazane jer zavise od perioda putovanja. Za više informacija, kontaktirajte agenciju.